image/svg+xml

Bölümümüz öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Ersin ÇİLEK, Bartın Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde ''Yabancı Dil Olarak Arapça Öğrenmek, Bir Gelecek Planı, İmkanlar ve Fırsatlar'' konulu konferansı gerçekleştirdi. Konferansta Arap Dili, Arapça konuşan ülkeler, Türkiye'de Arapça eğitimi veren kurumlar, Arap Dili mezunlarının iş alanları (Emniyet Genel Müd., Sağlık Bakanlığı, MEB, İç İşleri Bakanlığı, Dış İşleri Bakanlığı, Vakıflar Genel Müd.), özel sektörde çalışma alanları hakkında bilgi verildi. Konuyla ilgili öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.
  • ''Yabancı Dil Olarak Arapça Öğrenmek, Bir Gelecek Planı, İmkanlar ve Fırsatlar'' konulu konferans gerçekleştirildi.

• “Yabancı Dil Öğretimi ve Dilbilimsel Çalışmaları” IV. Uluslararası Dil Kongresi Hakemli Bilimsel Bildiriler kitabı Doç. Dr. Mahmud KADDUM editörlüğünde yayımlanmıştır.

• “Yabancı Dil Öğretimi ve Dilbilimsel Çalışmaları” konulu IV. Uluslararası Dil Kongresi Gerçekleştirildi

• Bartın Anadolu İmam Hatip Lisesinden Edebiyat Fakültesi Mütercim ve Tercümanlık Bölümüne Ziyaret